Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Manon Gommans
06-11-22 13:04:00
Ik heb mijn vriend deze clinic gegeven voor zijn verjaardag. Hellas maakte een heel leuk en persoonlijk filmpje voor hem wat ik hem op de dag zelf kon laten zien, echt super!

De clinic zelf was ook echt heel leuk. We zijn enorm hartelijk ontvangen en hebben veel geleerd. Hellas neemt echt de tijd voor je en geeft persoonlijke feedback. Hele fijne tips gekregen waar we nog steeds mee oefenen. En natuurlijk een prachtige locatie!

Bedankt voor de fijne ochtend Hellas!

Groetjes Manon & Jeffrey
Anne Verkoijen
05-11-22 17:05:42
Samen met drie van mijn tennis-vriendinnen heb ik een tennis-clinic van Hellas gevolgd!
Het was een heerlijke zonnige dag en we werden hartelijk onthaald door Hellas met koffie en een lokale lekkernij. Na wat uitleg zijn we op de prachtige gravelbaan in hun tuin/bos van start gegaan met een warming-up en daarna hebben we twee uur intensief “gewerkt” volgens het CLTV principe (­­Controle-­­Lengte-­­Tempo-­Vaart)­­.­
En we hebben serieus nieuwe technieken geleerd!
Na de twee uur durende clinic kregen we een heerlijke lunch in de tuin. We hebben nog een tijdje gezellig gekletst en zijn toen weer op huis aan gegaan. Voor ons had de dag nog langer kunnen duren!!!
Dankjewel Hellas voor deze geweldige dag!!
Myrthe Klimp
10-10-22 20:26:01
Een unieke ervaring!

Samen met mijn broer hebben wij een clinic cadeau gekregen van onze ouders. Onze middag begon met een heerlijke lunch met verse soep, vers geperste sinaasappelsap en heerlijke broodjes. Daarna start de clinic met een warming-up, gevolgd door een afwisselend programma! Alles komt aan bod: spelinzicht, tactiek en nog een leuke nieuwe slag geoefend. Hellas neemt de tijd, ziet gauw wat aandacht nodig heeft en heeft ook veel verteld over hun eigen tennis-geschiedenis! Daarnaast is ze erg enthousiast en motiverend.

Dank voor de leuke ervaring!
Liefs Jasper en Myrthe
Tony Lewis
03-10-22 12:43:22
Vrijdag 30 september 2022 was het zover dat mijn dochter en haar vriend een tennisclinic kregen van Hellas.

We werden hartelijk ontvangen in de mooie omgeving van Epe met een Gelderse lekkernij. Het weer was voortreffelijk droog, zon en 20 graden. Gezellig pratend kregen we informatie over de invulling van de tennisclinic en liepen we naar de mooie gravelbaan.

Ze begonnen met warmlopen, daarna oefeningen en verschillende aspecten van het tennis werden aangesneden. De training verliep in een hoog tempo en duurde 2 uur, voor mijn dochter en vriend had het langer mogen duren, omdat het zo leerzaam was voor beiden en ze reuze enthousiast waren.

Hellas is een vakvrouw die zoveel ervaring en kennis heeft dat iedere deelnemer aan de tennisclinic er baat bij heeft. Ondanks dat er verschil in niveau is tussen mijn dochter en haar vriend pakt Hellas het zo aan dat beiden er baat bij hebben. Kleine tips, feedback van haar waren genoeg om verbetering te zien in hun slag, houding enz..

Na de tennisclinic was er een uitstekende lunch. Hellas je bent een geweldige gastvrouw en tenniscoach/trainster. Ik ben van mening dat elke beoefenaar van tennis, pas beginnend of gevorderd, jouw tennisclinic zou moeten volgen om nog meer plezier in het spelletje te beleven.

Dank je voor de geweldige herinnering en ervaring die je ons hebt gegeven.
Eric Hammerstein
19-09-22 09:22:57
Deze tennis-clinic was mijn cadeau voor mijn verjaardag van mijn vrouw en wat wat het leuk en leerzaam. Na 35 jaar tennis, nog steeds grote stappen kunnen maken in mijn techniek dmv slechts enkele aanwijzingen die Hellas mij gaf, voor mij onvoorstelbaar. Zij is dus een hele goede trainer. Ik was samen met mijn dochter en Hellas kon ons verschil in niveau heel goed doseren en zoals gezegd werden wij binnen 1 uur gewoon veel beter. Ik ben nu een maand verder en heb nu, van een middelmatige backhand een scorende backhand gekregen, met alle aanwijzingen die ik van Hellas heb gekregen (en ja, Hellas ik heb nu 2x gewonnen ;-)). Ik kan deze clinic alleen maar aanbevelen, zeer fijne ontvangst, hele goede lunch, zeer waardevolle tips en lessen en dan nog een erg gezellige afsluiting van de dag in een mooie omgeving met gave foto's van de tennistoppers. Nogmaals bedankt Hellas.
Tonen: 5  10   20