Wie ben ik? 

Sinds mijn jongste jaren sta ik op de tennisbaan. Tot op de dag van vandaag is het balletje letterlijk blijven rollen. Bij de jeugd won ik verschillende Nationale titels en op 14-jarige leeftijd speelde ik de finale tegen Marcella Mesker bij de NK voor volwassenen.                De stap naar een profcarrière na de middelbare school was voor mij dan ook een logische; hoe mooi is het om van je hobby je beroep te kunnen maken! 

Door het spelen van diverse toernooien over de hele wereld, inclusief alle Grand Slams, heb ik zowel in het enkel- als dubbelspel rond de top 100 van de wereldranglijst gestaan. En misschien nog wel waardevoller.. een rugzak gevuld met levenservaring en fijne ontmoetingen met mensen over de hele wereld! 

Ook mijn echtgenoot Jacco heb ik te danken aan mijn tennisleven! We waren 10 en 12 jaar oud toen we bij de Regiokampioenschappen al onze rondjes warm liepen en jawel, onze eerste bekers omhoog mochten houden. We hoeven elkaar dan ook weinig uit te leggen als het gaat om alles wat met gravel of het gele balletje te maken heeft! 

Na mijn eigen actieve carrière te hebben beëindigd heb ik in Amerika en later in Nederland respectievelijk het USPTR-trainersdiploma als de A- en B-licenties gehaald. Sinds Jacco's laatste profjaar, waar ik hem nog vergezeld heb naar alle toernooien, begon voor ons een fijn gezinsleven met uiteindelijk drie zonen. Een prachtige kans ook om het opvoeden van onze jongens te combineren met het geven van tennislessen en het begeleiden van clinics en reizen namens onze toenmalige bedrijven.

Tennis is en blijft de rode draad in ons leven en we zetten ons nog steeds met veel passie voor onze sport in; Jacco als Technisch Directeur bij de KNLTB, ikzelf met het geven van tennisclinics op onze eigen gravelbaan in de achtertuin.