Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Eelco Troost
30-08-22 13:34:16
Afgelopen zaterdag was het zover: onze tennis clinic met Hellas! Na een warme ontvangst konden mijn maatje Marijn en ik meteen de ballen raken. Het was een erg leuke clinic met een goede opbouw. Hellas paste soepel de moeilijkheid aan aan ons niveau (5/6) en we kregen nuttige maar ook erg leuke oefeningen, het is een echte aanrader wat ons betreft. Lunch was ook helemaal top! Bedankt voor de ontvangst Hellas en wie weet doen we het nog een keer! groeten, Eelco
Melissa Reuser
03-06-22 12:09:09
Beste Hellas,

Al een aantal keer langsgekomen voor een super leuke clinic. Fijn dat we aan het eind van het jaar weer konden reserveren voor een korte opfrissing krijgen van onze techniek.

Tot in september!

Groet,

Familie Reuser-Sinanaj
Anne Marie Dinkelberg-Vissers
17-09-20 18:00:15
Beste Hellas,

Hartelijk bedankt voor de ontvangst en clinic op de mooiste na zomer dag van 2020. Wij kijken met veel plezier terug op een sportieve dag met een "gouden en zonovergoten" randje. Genoten van jouw kennis, kunde, professionaliteit, tips and tricks, maar vooraf je hartverwarmende gastvrijheid.

Zeker tot ziens bij jou op de Veluwe en onze sportieve groeten uit Brabant,
Bianca en Anne Marie
John en Monique Van Vliet
29-06-20 23:07:17
Beste Hellas,

We hebben met z'n vieren genoten van de tennisclinic die we cadeau hebben gekregen van vrienden. Samen met onze kinderen heb je verschillende spelelementen en technieken doorgenomen op een leuke wijze. De tijd vloog voorbij! De lunch was heerlijk en zo ook de Gelderse lekkernij bij de koffie. Dit alles op een prachtige locatie waarbij de tennisbaan verscholen tussen de bomen alle inspanningen ontspannend maakten. Een echte aanrader! Dank je wel!
Hetty Hetty Reuser
16-02-20 21:20:48
Beste Hellas,
wij zijn nu twee keer bij jullie geweest het was van geweldig goed georganiseerd. het eten was ook lekker.
we hebben veel geleerd en veel gelachen. we komen binnen kort weer terug het is zeker het aan te raden om een clinic te doen.
Tonen: 5  10   20